Campden Hill Court  is a top floor apartment in a six storey late Victorian purpose built Mansion block.
       
     
 The apartment is two units combined and has a strong linear geometry. In order to avoid long corridors a concept of interconnected spaces was adopted, each leading into the other.
       
     
 The study and living room are connected via sliding folding partitions allow spatial flexibility.
       
     
 The location of joinery elements on masonry cross walls and chimney breasts minimises their perceived bulk to reinforce the open plan feel.
       
     
 Natural light and subdued colour into bathrooms.   
       
     
 Glass mosaics in the master bathroom clad a cylindrical service riser to diminish its impact.
       
     
 Internal guest WC rendered in dark hues with mirrored niches.   
       
     
 The bedroom corridor ceiling is illuminated behind a stretched membrane.
       
     
 Photos by Taram Wilkhu
       
     
  Campden Hill Court  is a top floor apartment in a six storey late Victorian purpose built Mansion block.
       
     

Campden Hill Court is a top floor apartment in a six storey late Victorian purpose built Mansion block.

 The apartment is two units combined and has a strong linear geometry. In order to avoid long corridors a concept of interconnected spaces was adopted, each leading into the other.
       
     

The apartment is two units combined and has a strong linear geometry. In order to avoid long corridors a concept of interconnected spaces was adopted, each leading into the other.

 The study and living room are connected via sliding folding partitions allow spatial flexibility.
       
     

The study and living room are connected via sliding folding partitions allow spatial flexibility.

 The location of joinery elements on masonry cross walls and chimney breasts minimises their perceived bulk to reinforce the open plan feel.
       
     

The location of joinery elements on masonry cross walls and chimney breasts minimises their perceived bulk to reinforce the open plan feel.

 Natural light and subdued colour into bathrooms.   
       
     

Natural light and subdued colour into bathrooms.

 

 Glass mosaics in the master bathroom clad a cylindrical service riser to diminish its impact.
       
     

Glass mosaics in the master bathroom clad a cylindrical service riser to diminish its impact.

 Internal guest WC rendered in dark hues with mirrored niches.   
       
     

Internal guest WC rendered in dark hues with mirrored niches.

 

 The bedroom corridor ceiling is illuminated behind a stretched membrane.
       
     

The bedroom corridor ceiling is illuminated behind a stretched membrane.

 Photos by Taram Wilkhu
       
     

Photos by Taram Wilkhu