Hop House  is a two storey flat, set within the 1980's converted residential Hop House building in the centre of Covent Garden.
       
     
 At ground floor an open plan kitchen, dining and living area with custom built-in furniture comprise the ground floor. Large sliding doors provide views to the garden.   
       
     
 The lower ground floor hosts two bedrooms, each with an ensuite bathroom, and extensive views to the garden.
       
     
David Money_4Hop_House-62.jpg
       
     
David Money_4Hop_House-3.jpg
       
     
David Money_4Hop_House-69.jpg
       
     
 A metal staircase with a glass balustrade descends from the ground floor to the garden. A green wall acts as a border to neighbouring properties.
       
     
 Photos by Taran Wilkhu
       
     
  Hop House  is a two storey flat, set within the 1980's converted residential Hop House building in the centre of Covent Garden.
       
     

Hop House is a two storey flat, set within the 1980's converted residential Hop House building in the centre of Covent Garden.

 At ground floor an open plan kitchen, dining and living area with custom built-in furniture comprise the ground floor. Large sliding doors provide views to the garden.   
       
     

At ground floor an open plan kitchen, dining and living area with custom built-in furniture comprise the ground floor. Large sliding doors provide views to the garden.   

 The lower ground floor hosts two bedrooms, each with an ensuite bathroom, and extensive views to the garden.
       
     

The lower ground floor hosts two bedrooms, each with an ensuite bathroom, and extensive views to the garden.

David Money_4Hop_House-62.jpg
       
     
David Money_4Hop_House-3.jpg
       
     
David Money_4Hop_House-69.jpg
       
     
 A metal staircase with a glass balustrade descends from the ground floor to the garden. A green wall acts as a border to neighbouring properties.
       
     

A metal staircase with a glass balustrade descends from the ground floor to the garden. A green wall acts as a border to neighbouring properties.

 Photos by Taran Wilkhu
       
     

Photos by Taran Wilkhu