St Alban's Grove  is a semi-detached single family dwelling arranged over four storeys. At the rear lower ground floor major structural alterations were carried out to create a new highly glazed extension improving links to the garden.
       
     
 The new rear extension is clad in black honed granite to create an understated modern contrast to the original house above.
       
     
 The roof of the new rear extension functions as a terrace accessed from the living spaces on the upper ground floor.
       
     
 Slender metal frame glazed sliding panels surround the living space creating a strong visual and physical connection with the garden.
       
     
 Second floor landing and space saving loft access stair.
       
     
 Marble and cast glass finishes in the master bathroom.
       
     
 Photos by Taran Wilkhu   
       
     
David Money_StAlbansGrove_lowres-27.jpg
       
     
  St Alban's Grove  is a semi-detached single family dwelling arranged over four storeys. At the rear lower ground floor major structural alterations were carried out to create a new highly glazed extension improving links to the garden.
       
     

St Alban's Grove is a semi-detached single family dwelling arranged over four storeys. At the rear lower ground floor major structural alterations were carried out to create a new highly glazed extension improving links to the garden.

 The new rear extension is clad in black honed granite to create an understated modern contrast to the original house above.
       
     

The new rear extension is clad in black honed granite to create an understated modern contrast to the original house above.

 The roof of the new rear extension functions as a terrace accessed from the living spaces on the upper ground floor.
       
     

The roof of the new rear extension functions as a terrace accessed from the living spaces on the upper ground floor.

 Slender metal frame glazed sliding panels surround the living space creating a strong visual and physical connection with the garden.
       
     

Slender metal frame glazed sliding panels surround the living space creating a strong visual and physical connection with the garden.

 Second floor landing and space saving loft access stair.
       
     

Second floor landing and space saving loft access stair.

 Marble and cast glass finishes in the master bathroom.
       
     

Marble and cast glass finishes in the master bathroom.

 Photos by Taran Wilkhu   
       
     

Photos by Taran Wilkhu

 

David Money_StAlbansGrove_lowres-27.jpg